یارانه چه کسانی قطع شده؟ روابط‌عمومی فرودگاه‌های خراسان‌رضوی: عملیات فنی خطوط گاز در محدوده فرودگاه مشهد، از ساعت ۱۹ تا ۲۲ امشب / نگران صدا‌های ناهنجار اطراف فرودگاه نباشید ادامه واریز حقوق شهریور مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی سخنگوی صنعت آب: انتشار تصاویری مبنی بر پیدا شدن لوله انتقال آب به کشور کویت کذب محض است پیش بینی قیمت دلار سه‌شنبه اول مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه یک مهر ۱۴۰۴ حذف حدود ۳ میلیون نفر دیگر از یارانه بگیران به نسبت مرداد ۱۴۰۴ یارانه شهریور ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد قیمت طلا، دلار و سکه امروز ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ دلیل کاهش دریافتی برخی از بازماندگان تامین اجتماعی آغاز پرداخت حقوق شهریور ماه بازنشستگان کشوری و فولاد از عصر امروز پیش‌فروش قطعات سکه طلا دولتی با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۴ بازگشت ساعات کاری بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی به روال عادی از اول مهر

اطلاعیه بانک مرکزی درباره بلوکه کردن بخشی از تسهیلات مشتریان

بانک مرکزی با اعلام اینکه بلوکه کردن بخشی از تسهیلات مشتریان،در قالب انواع سپرده‌ها ممنوع است، یادآور ‌شد در صورتی که بانک ها قصد دارند معادل بخشی ازتسهیلات را به صورت وثیقه نقدی و در قالب سپرده بپذیرند، باید سود علی‌الحساب به آن سپرده بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر،  روابط عمومی بانک مرکزی، اعلام کرد: بر اساس مفاد بخشنامه‌های پیشین طی سال های گذشته، بلوکه کردن بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان، در قالب انواع سپرده‌ها توسط بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی ممنوع است.

 

در این میان، بر اساس گزارش‌های دریافتی، برخی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی براساس توافق بین مؤسسه اعتباری و تسهیلات‌گیرنده و قبل از اعطای تسهیلات، معادل بخشی از مبلغ تسهیلات اعطایی را به صورت وثیقه نقدی و در قالب سپرده قرض‌الحسنه جاری یا سپرده قرض‌الحسنه پس‌انداز مسدود کرده و توثیق می‌کنند.

 

یادآور می‌شود، گرچه این رویه منوط به آن که قبل از اعطای تسهیلات باشد و با توافق و رضایت تسهیلات‌گیرنده انجام شود، منع مقرراتی ندارد؛ لیکن به منظور پیشگیری از تخطی از حداکثر نرخ سود تسهیلات بانکی مصوب شورای پول و اعتبار، در صورتی که وفق توافق بین مؤسسه اعتباری و تسهیلات‌گیرنده و قبل از اعطای تسهیلات، بخشی از وثایق به صورت نقدی و در قالب مسدود کردن سپرده توثیق می‌شود، سپرده یاد شده باید در قالب حساب سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار بوده و با احتساب و پرداخت سود علی‌الحساب به آن، معادل نرخ سود متناظر با دوره زمانی آن سپرده که هم‌اکنون در شبکه بانکی کشور مبنای عمل است، انجام پذیرد.

 

بر این اساس ضروری است مراتب با لحاظ مفاد قانونی مرتبط به تمام واحدهای ذیربط بانک ها‏ یا مؤسسات اعتباری غیربانکی ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.‏/ تسنیم

 

ارسال نظر